Diensten

klimmer

Bestrijding boomziekten en -plagen

Behoefte aan professioneel boombeheer? Dan bent u bij DAM Groenadvies aan het juiste adres. De onderneming heeft veel kennis en ervaring om u helpen met advies, beleid, beheer en onderhoud. En speciale expertise in het voorkomen, bestrijden en coördineren van boomziekten en -plagen. Ook VTA-inspecties behoren tot het dienstenpakket.

 

 

 

 

 

 

img_0933Advisering groene vraagstukken

DAM Groenadvies kan u deskundig adviseren over landschappelijke- en natuurvraagstukken. Bijvoorbeeld over de landschappelijke inpassing van uw bedrijf, een industrieterrein of nieuwbouwwijk. Ook als u advies wilt over het implementeren van Bio Based Economy in uw gemeente of organisatie heeft u aan DAM Groenadvies een deskundige en ervaren adviseur, die met u meedenkt vanuit uw mogelijkheden en omstandigheden.

 

 

 

 

 

trekker

Directievoering en projectbegeleiding groene projecten

DAM Groenadvies ondersteunt u bij het ontwikkelen en de directievoering van groene projecten. Hierbij kan het gaan om plantprojecten langs wegen, herbeplanten van bos, maar bijvoorbeeld ook om het omvormen van landbouwgronden tot natuurterreinen.

 

 

 

 

 

trekker-300x191

Natuur- en landschapsontwikkeling

Voor diverse natuur- en landschapsbeheersactiviteiten kunt u terecht bij DAM Groenadvies. Van het beheer van landschappelijke elementen zoals elzensingels, tot hakhout-, heide-, natuurgraslanden- en bosbeheer. Ook kan DAM Groenadvies de landschappelijke inpassing verzorgen van boerderijen en industrieterreinen.

 

 

 

 

 

laanbomen

Levering laanbomen

DAM Groenadvies levert alle laanbomen. DAM helpt u graag bij het maken van een goede keuze van soorten en rassen, afgestemd op onder meer grondsoort en gewenst resultaat. Ook voor het aanplanten van laanbomen kunt u bij DAM Groenadvies terecht.